Bewuste Geluksmomentjes

Tientallen mensen creëren al Bewuste Geluksmomentjes!

 Klaar om meer rust in je hoofd te krijgen?

     ... zodat je meer VRIJHEID, PLEZIER en

       LUCHTIGHEID in je leven zult ervaren

DE CURUS IS OPEN, dus je kunt meteen van start!

Dit zou ik ook wel willen...

Doordat je snapt hoe je gedachten werken en weet waar de volumeknop zit en hoe die werkt, voel je je heel rustig en ontspannen. Je bent je bewust van de keuze die je kunt maken in hoe je je voelt, waardoor je je vrij voelt en veel meer plezier kunt ervaren.

Een fijne, relaxte en ongedwongen sfeer in huis en op je werk waar vanuit respect voor elkaar geleefd wordt. Je gunt je gezin en jezelf een gebalanceerd leven waarin iedereen lekker in zijn of haar vel zit.

Doordat je inziet en begrijpt hoe gedachten werken en waar ze vandaan komen, kan je veel makkelijker op een respectvolle manier reageren op anderen en duidelijker aangeven wat jij graag wilt. 

Je kunt jezelf op dagelijkse basis even terug trekken (door creatief bezig te zijn) om tijd voor jezelf te hebben. Hierin laad je je op zodat je er daarna weer volledig kan zijn voor je gezin. Zij snappen dit en gunnen jou die tijd.


"Maar daar beginnen de stemmetjes..."

 • Ik moet altijd klaar staan... maar door altijd klaar te staan voor iedereen en veel te weinig tijd te besteden aan het opladen van jezelf ben je niet de leukste versie van jezelf.  
 • Ik voel onrust. Ook als ik lekker aan het ontspannen bent met Netflix.  Zelfs tijdens een creatief project ben ik in mijn hoofd al met het volgende bezig. Er is nog zoveel wat ik zou willen maken!  Het scrollen op tijdlijnen van anderen voel tijdelijk heel fijn, maar uiteindelijk ervaar ik nog meer frustratie.
 • Het hoog houden van al die ballen geeft me het gevoel dat ik controle hebt, maar in werkelijkheid put het me helemaal uit. En ja, mijn perfectionistische  stemmetje zorgt ervoor dat ik mezelf nog meer druk opleg.
 • Deze heftige tijd zorgt ervoor dat ik maal en pieker en steeds in rondjes doordraai in mijn hoofd, het maakt dat ik  me angstig, onzeker of verdrietig voel, daarnaast ben ik moe, slaap ik slecht en krijg ik een steeds korter lontje.

Als je minder in je hoofd bezig bent krijgt je gevoel weer de ruimte en ervaar je meer rust en ontspanning, hierdoor kun je meer genieten

Zodat je:

 • meer in het hier en nu bent. En echt aanwezig bent bij de mensen die voor jou belangrijk zijn.
 • vaker een geluksgevoel kan ervaren. Je creëert ruimte waardoor je dit  geluk kunt opmerken.
 • dichter bij je gevoel komt en minder in je hoofd blijft malen.
 • eindelijk meer rust en overzicht krijgt. Hierdoor kun je los laten wat er steeds in je hoofd terugkomt.

€ 99 (nu tijdelijk maar € 55!!!)

Ja! Ik wil rust in mijn hoofd! 

 • Online video's vol uit leg en tips van Ester
 • Een werkboek met inspirerende oefeningen en versterkende affirmaties.
 • Een ticket voor de as Instagram communityweek 
 • Een live masterclass van Ester
 • Bonus: 18 inspirerende links om verder te lezen, kijken of luisteren.    

De inhoud van de lessen:

Introductie en uitleg

2 Hoe werkt ons brein?  Hoeveel en welk soort gedachten hebben we op een dag en waar komen onze gedachten vandaan

Onze waarden en normen. Waar komen deze vandaan en welke invloed hebben ze op de manier waarnaar we naar de wereld kijken.

Uitvluchten. Weke uitvluchten bedenken we onbewust voor onszelf? In deze 

5 Zelfzorg Wat je kunt doen om goed voor jezelf te zorgen zodat je je weer rustig en ontspannen voelt.

Mijn favoriete tools.  Mediteren, mindfulness, muziek en visualisaties, affirmaties, ze kunnen allemaal bijdragen aan een ontspannen lichaam en geest. In deze module deel ik mijn favorieten met je en laat ik zien hoe je ze kunt toepassen.

Bonussen. Nuttige extra tools, tips en informatie 

Wat mensen zeggen over de cursus:

Wat een openbaring, nu ik snap door welke bril ik naar de wereld kijk en waar die bril vandaan komt!

De manier waarop je de dingen in Jip-en-Janneke taal uitlegt, is zo fijn! 

Door de inzichten in de cursus ben ik bewust meer tijd aan zelfzorg gaan inplannen. Zo ontzettend fijn!

Veel gestelde vragen

Hoe lang ben ik met de cursus bezig?

Er zijn 6 online modules. Je bent ongeveer 5 uur bezig met het bekijken van de video's. Bij een aantal modules zitten opdrachten. Deze staan ook in het werkboek. Je kunt alles op je eigen tempo doen. Het is per persoon verschillend hoe lang je met de opdrachten bezig bent.

Hoe werkt de cursus?


Na aanschaf van jouw ticket krijg je een mailtje met daarin jouw inloggegevens. Daarmee kun je inloggen en zie je de training staan.

Hoelang heb ik toegang?

Je krijgt levenslang toegang. Dat betekent dat je toegang krijgt zolang ik de cursus aanbied. Mocht er op een bepaald moment een reden zijn dat ik stop, dan geef ik dat ruim van tevoren aan zodat je alle kans hebt de stof voor jezelf op te slaan.

Ik heb nog meer vragen, waar kan ik die stellen?

Je kunt je vraag via de mail naar estervandervelden@outlook.com mailen. Ik probeer ze binnen een werkdag te antwoorden.

 

Over Ester

Ook al had ik de leukste winkel van Nederland en België, toch liep ik eind 2018 tegen een burn-out aan. Voor de 2de keer (!!) in mijn leven besefte ik dat ik echt tijd moest maken om zelf creatief bezig te zijn. Ik leefde totaal op de automatische piloot. Ik zat zoveel in mijn hoofd dat ik niet meer kon voelen waar ik nu blij van werd. 

Vanaf dat moment ben ik gedoken in persoonlijke ontwikkeling en heb ik zoveel over mezelf geleerd! Ik had van veel ervan graag gewild dat ik het eerder wist! Ik was zover van mezelf verwijderd, leefde een leven waar ik eigenlijk helemaal niet bij van werd, stond voor iedereen klaar en vergat mezelf. In mijn coachingspraktijk zie ik dat er ontzettend veel vrouwen zijn die met hetzelfde struggelen. Ik gun jullie allemaal de informatie die ik zo graag eerder had gehad! Het is namelijk helemaal niet ingewikkeld, je moet het alleen wel weten.