Inspiratie

Ik neem je graag mee, op mijn persoonlijke weg door mijn leven. Een leven wat vrij ongewoon is voor veel mensen. Ik ben holistisch coach en gek op handwerken. Ik ben me er dus superbewust van dat handwerken een belangrijke rustgevende factor in mijn leven speelt.

Ik zie het leven als één groot spel. Een spel waarin ik steeds een level hoger kom als ik mezelf weer wat beter heb leren kennen. Het spel dat ik speel heet "Beperkende Overtuigingen Loslaten".  Net als in een computer spel, zitten er allemaal cadeautjes, opdrachten of sleutels verstopt op de weg die ik dagelijks afleg. En die cadeautjes maak ik met meer en soms minder plezier open. Elke dag leer ik en doorbreek ik beperkende patronen. Ik stap uit mijn comfortzone en kom in grappige, romantische, spannende en uitdagende situaties terecht. Ik heb veel plezier op de weg die ik loop, en soms ook veel verdriet. En die verhalen deel ik hier met jou.

Bekijk de Vlog op YouTube

Beluister de podcast op Spotify

Beluister de podcast op Spotify

Allow yourself to be a beginner. No one starts off being excellent.


Ik deel graag boeken, films en andere toffe informatie die ik inspirerend vind met je. Klik op de tabbladen om de inspiratie voor ouders, kinderen en andere leuke dingen te zien. 

Klik op de tabbladen om boeken voor ouders, voor kinderen of andere leuke dingen te zien.

  • Boeken voor ouders

  • boeken voor kinderen

  • Andere leuke dingen

Het kleine egeltje is onderprikkeld

leeftijd: 4-7 jaar

Geschreven door: Marit Goessens

Dit boek gaat over het kleine egeltje Vieve. Ze gaat naar een nieuwe school en is heel enthousiast! Haar stekels tintelen ervan. Alles is nieuw en interessant. Ze heeft de tijd van haar leven. Maar na een tijdje merkt ze dat ze geen zin meer heeft om naar school te gaan. Het nieuwe is eraf en elke dag is bijna hetzelfde. Ze ligt onderuit op haar schoolbank en droomt weg. Ondertussen raakt ze steeds meer stekels kwijt. Op een dag heeft ze haast geen stekels meer over.. wat is er toch aan de hand? Een leuk boek om samen te lezen met kinderen die meer willen weten over onderprikkeling. * Aan het eind van het boek staan vragen om samen te bespreken. * Er worden meerdere oplossingen aangereikt. * Geschikt voor ouders, leerkrachten en hulpverleners.

Enter your text h

ere...

Ik ben wat ik denk

De kracht van affirmaties voor kinderen leeftijd: 4-7 jaar

Geschreven door: Louise L. Hay en Kristina Tracy

'Je gedachten bepalen je leven!'
Dit is de boodschap die Louise al meer dan 30 jaar overbrengt aan mensen wereldwijd. Nu kunnen ook kinderen leren om controle over hun gedachten en woorden, en daarmee over hun leven te krijgen.

In dit boek zullen kinderen het verschil tussen negatieve gedachten en positieve affirmaties leren. Grappige illustraties en simpele teksten laten zien hoe je nare gedachten en woorden kunt omzetten in fijne en positieve. Dit vermogen schenkt kinderen geluk en zelfvertrouwen en dat zullen ze hun hele leven met zich meedragen!

Enter your text h


ere...

Intense emoties boven water

Waarom je emoties hebt en wat ze voor je doen.

Geschreven door: Floor van Lier

'Intense emoties boven water is een boek voor hoog sensitieve personen, omdat het net even iets anders werkt beleef je emoties veel intenser en dat geeft ook ander gedrag. In het boek staan de 6 basis emoties, BLIJ, BOOS, VERWINDERING, ANGST, VERDRIET EN DANKBAARHEID, uitgewerkt, iedere emotie heeft een eigen dier en alle emoties hebben positieve en negatieve kanten. Kortom een compleet boek vol helpende beelden bij die intense emoties. Wil jij ook mooi stevig en kleurrijk boek vol uitleg over die oh zo bekende intense emoties? Floor van Lier tekende alle tekeningen en schreef tevens zelf de teksten. Wanneer je nu dit boek besteld, kun jij je aankoop bewijs insturen naar intenseemoties@floorvanlier.nl en ontvang je een super complete online masterclass, HSP de basis. Een video van een half uur, vol informatie en tips, de audio, een inspiratieboek en de emotieklok als PDF die bij het boek hoort. En ook nog andere handige extra’s. Kortom een super waardevolle aanvulling, nu tijdelijk helemaal gratis bij het boek.

Enter your text here...

Tijgertje - Tijgertje is het waar?

Vier vragen die je weer laten lachen. (leeftijd: 4-10 jaar)

Geschreven door: Byron Katie en Hans Wilhelm

'Tijger-Tijger, is het waar? is het verhaal van een klein tijgertje dat denkt dat zijn hele wereld instort: zijn ouders houden niet van hem. Zijn vrienden hebben hem in de steek gelaten. Het leven is oneerlijk. Maar een wijze schildpad stelt hem vier vragen... en alles verandert. Hij beseft zich dat al die problemen niet door dingen veroorzaakt worden, maar door zijn gedachten over dingen. Wanneer hij zijn gedachten onderzoekt, wordt zijn leven weer geweldig.
Een hartverwarmend verhaal met een krachtige boodschap, die zelfs erg jonge kinderen kunnen oppikken. De wijze woorden van Byron Katie, gecombineerd met de levendige, magische illustraties van Hans Wilhelm, resulteren in een boek dat is voorbestemd om een klassieker te worden.
Leeftijd: circa 4 tot 10 jaar.
''Ongelooflijk hoe knap Byron Katie en Hans Wilhelm The Work in een kinderboek hebben weten te vangen.''
''Lees niet te snel en laat de vier vragen en de omkering echt op je kinderen inwerken. Je ziet dat ze het pakken!''
Byron Katie's simpele en krachtige onderzoeks-methode naar de oorzaak van lijden heet The Work. De methode, beschreven in haar bestseller Vier vragen die je leven veranderen, heeft sinds 1986 al vele miljoenen mensen over de hele wereld bereikt. Haar boeken zijn vertaald in 29 talen.
Dit is haar eerste kinderboek; de viervragenmethode vormt de basis voor dit kostelijke verhaal.
Website: www.thework.com

Enter your text here...

Dankjewel Engelen!


Geschreven door: Doreen Virtue en Kristina Tracy

Angel lady Doreen Virtue (bekend van vele bestsellers en de engelenorakelkaarten) heeft nu ook een kinderboek geschreven! In "Dankjewel, engelen!" nodigt zij kinderen uit in de wereld van de engelen. Je leert hoe deze hemelse wezens jou op vele manieren kunnen helpen. Maar ook hoe je een engel om hulp kunt vragen, hoe je de stem van een engel kunt herkennen, en welke tekens de engelen soms gebruiken om je te laten weten dat ze bij je zijn. Het geeft troost en vrede te weten dat je nooit alleen bent...


Enter your text here

...


Er was eens een Zieltje...


Geschreven door: Marie-Claire van der Bruggen

Dit bijzondere kinderboek gaat over een Zieltje dat voor de allereerste keer de reis naar de aarde gaat maken. Wat gaat daar allemaal aan vooraf en hoe is het voor een ziel om in een mensenlichaam geboren te worden en op aarde te leven. En hoe ervaart een ziel het sterven oftewel de terugkeer naar Huis. Je wordt door het Zieltje meegenomen op haar grote avontuur en het is een wonderbaarlijke reis vol verrassingen!